sursa foto: baroul-bucuresti.ro
FactualSpot

Ziua alegerilor în Baroul București. Aniversarea a 188 de ani de avocatura bucureșteană

0

Astăzi începând cu ora ora 14.00, la Sala Palatului din București va avea loc Adunarea Generală de Alegere a Organelor de Conducere a Baroului București. Avocații membri ai Baroului București înscriși pe Tabloul Avocaților cu drept de exercitarea profesiei vor alege noul decan al Baroului precum și  membrii Consiliului Baroului. De asemenea se va supune votului și noua componență a Comisiei de Disciplină și a Comisiei de Cenzori. Puteți consulta AICI lista candidaților pentru funcțiile de conducere din cadrul Baroului București.

Totodată, avocații își vor exercita votul și în  Adunarea Generală de Alegere a Organelor de Conducere a Filialei București-Ilfov a Casei de Asigurări a Avocaților pentru a susține candidații pentru funcțiile din Consiliului de Administrație și din Comisia de Cenzori. AICI puteți accesa lista candidaților eligibili pentru funcțiile menționate.

Durata mandatului organelor de conducere și celorlalte structuri alese
va fi de 4 (patru) ani, cu începere de la data Adunării în care acestea
au fost alese.

Este o perioadă de o semnificație sporită pentru activitatea avocaților din capitală. În pragul alegerilor, avocații au sărbătorit sâmbătă, 21 septembrie 2019, aniversarea a 188 de ani de avocatură bucureșteană. Pentru a celebra cum se cuvine Ziua Baroului București, avocați de pretutindeni au fost invitați la Palatul Parlamentului la conferința cu tema „Impactul noilor tehnologii asupra profesiei de avocat“. Lectorii conferinței au fost avocați din Baroul București specializați în materia care face obiectul conferinței.

Tot în spiritul aniversar, în perioada 27-28 septembrie se va desfășura Cupa „Ziua Baroului București“, un campionat de fotbal organizat între 24 de echipe ale Baroului București, barourilor din țară și din Republica Moldova.

Cea mai veche firmă de turism din lume a decis să intre în faliment. Thomas Cook va fi lichidată

Articolul precedent

Cine sunt candidații înscriși în cursa pentru alegerile prezidențiale

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual