sursa foto: Facebook/v.dancila
SpotVideo

LIVE: Viorica Dăncilă are propria dezbatere la Parlament, cu acces liber pentru jurnaliști

0

Întrucât Viorica Dăncilă nu a fost invitată la discuțiile planificate de Klaus Iohannis cu analiști, politologi și jurnaliști, fostul premier își ține acum propria dezbatere la Parlament, începând cu ora 18.00. La acest eveniment, Viorica Dăncilă şi PSD i-au invitat „pe reprezentanţii mass-media la un dialog deschis”.

În comunicatul PSD se arată următoarele: „Candidatul PSD la Președinția României, Viorica Dăncilă, invită reprezentanții mass-media la un dialog deschis, astăzi, 19 noiembrie 2019, începând cu ora 18.00. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, “Sala Spiru Haret”, nivel P. Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă. Intrarea jurnaliştilor se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16.00.”

Tot în această seară, începând cu ora 19, Președintele Klaus Iohannis, ce candidează pentru un al doilea mandat la președinția României, va susține o dezbatere organizată după model american, în aula Carol I a Bibliotecii Centrale Universitare (BCU).

Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, care estimează o audiență de peste 7 milioane de cetățeni. La evenimentul care se va desfășura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare vor fi prezenți: Ramona Avramescu, Clarice Dinu, Moise Guran, Ion M. Ioniţă, Cristian Leonte, Silviu Mănăstire, Cristian Pîrvulescu, Cristina Şincai și Radu Tudor.

Forțele de ordine au încercat să oprească un bărbat care și-a dat foc la casă. Ce riscă făptuitorul?

Articolul precedent

LIVE: Klaus Iohannis în dezbatere electorală cu jurnaliști, analiști și politologi

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Spot