Sursa: facebook Oreste
EsențialSpot

Viitorul României după vizita lui Iohannis la Casa Albă

0

Jurnalistul Oreste, și-a exprimat opinia cu privire la vizita pe care Președintele Klaus Iohannis a efectuat-o în Statele Unite.

„România își consolidează statutul de aliat strategic al SUA. Cine studiază studiază predicatele politicii externe americane înțelege corect scenariul prezentei Washingtonului in lume:

primul pas: securizarea: avem baze militare la Deveselul, Câmpia Turzii și Kogălniceanu.

Al doilea pas: creditarea investițiilor: First Bank prima banca americană operează deja in România.

Urmează cel de-al treilea pas: investițiile. In urma vizitei președintelui Iohannis au fost perfectate acorduri economice majore!

România și Polonia sunt cele mai importante tari partenere pentru americani din Uniunea Europeană! Fapt care contravine flagrant politicilor expansioniste ale Federatiei Ruse…

Vom asista la o intensificare a războiului informațional, propaganda, manipularea, fake news și la o creștere in intensitate a discursului populist, anti-american și euro-sceptic…

Obiectivul major al politicii interne de la București va fi curățarea sistemului de conservele serviciilor secrete ostile NATO, lupta împotriva corupției ca factor major de vulnerabilizare a Securității nord atlantice, crearea unui cadru legislativ peredictibil și eficient favorabil investițiilor strategice.

România va trebui sa găsească cheia unei armonioase colaborări economice cu partenerii UE, a unei atente și normale vecinătăți cu Rusia și a consolidării proiectului Intermarium, alături de Polonia, Croația și Țările Baltice”, a scris jurnalistul într-o postare pe Facebook.

 

Soarta coaliției de guvernare este încă incertă. ALDE stă pe gânduri până în septembrie iar Tudose le sugerează „să se mai odihnească un pic” după o guvernare impotentă

Articolul precedent

Clipul de prezentare publicat de Casa Albă în urma vizitei Președintelui Klaus Iohannis

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Esențial