sursa foto: Facebook/Ninel Peia
FactualSpot

Un candidat ca niciunul: Ninel Peia. Poliția a fost sesizată pentru dispariția sa, în timp ce candidatul în cursa prezidențială se ruga la mănăstire

0

IPJ Cluj a fost sesizat ieri de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, unul dintre cei paisprezece candidați la funcția de Președinte al României.

Candidatul al cărui slogan este „Un Președinte ca NICIUNUL„ s-a cazat miercuri, 6 noiembrie, la un hotel de pe raza mun. Cluj-Napoca iar în dimineața zilei de 7 nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În această dimineață bărbatul a fost depistat în județul Suceava, acolo unde s-a dus pentru a se ruga și a se împărtăți la Mănăstirea Putna.

Potrivit comunicatului întocmit de agenții IPJ Cluj, candidatul Peia a fost văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul , în cursul nopții, la ora 1:17.

Există indicii conform cărora candidatul ar fi cunoscut că este căutat de organele  de poliție însă acesta a avut telefonul închis, astfel încât nu a anunțat pe nimeni despre starea sau locația sa.

Eu am mers la Mănăstirea Putna pentru a lua binecuvântarea părintelui pentru a merge mai departe în această luptă prezidențială. Fără Binecuvântarea părintelui, aș fi renunțat. Părintele mi-a dat aseară binecuvântarea. Voi continua și voi merge mai departe. Nu am dispărut. Am mers la mănăstire să mă rog și să cer binecuvântarea părintelui stareț”, a declarat la Antena 3 Ninel Peia.

Ninel Peia beneficiază de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale.

Ninel Peia candidează din partea Partidului Neamul Românesc, pe care l-a fondat. Acesta a fost membru PSD însă a fost exclus în luna martie 2016 după ce a susținut  public că din cauza vaccinurilor, zeci de copii din Argeș s-au îmbolnăvit. O altă afirmație lansată în trecut de către candidat în spațiul public a fost aceea ca predarea în școli a orelor de educație sexuală ar trebui pedepsită cu închisoarea.

O dată cu lansarea programului său electoral, acesta susține că pe buletinele de vot ar trbui să existe și opțiunea „NICIUNUL” pentru ca electoratul să nu mai aleagă răul cel mai mic și nici să nu își exercite dreptul de vot

Sancționarea ridesharing-ului a fost amânată. Președintele a promulgat legea care permite aplicațiilor de tip Uber să se conformeze până în februarie 2020

Articolul precedent

Apelul Președintelui Klaus Iohannis către românii aflați departe de patrie:„veniți la vot pentru că țara noastră are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ați afla!”

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual