sursa foto: rtve.es
FactualSpot

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a vrut să violeze o femeie într-un mall din Capitală

0

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a încercat să violeze o femeie în vârstă de 45 de ani într-o toaletă dintr-un mall aflat în sectorul 6 al Capitalei. Poliția a fost sesizată prin intermediul unui apel efectuat la 112.

„La data de 8 ianuarie, în jurul orei 18,00, prin apel 112, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial din sectorul 6, unde a surprins o femeie în vârstă de 45 ani şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta”,
informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) remis Agerpres.

Bărbatul a fost identificat, audiat, iar în urma cercetărilor a fost reţinut şi prezentat magistraţilor. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de Secţia 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.

Compania care se ocupă cu administrarea serviciilor de pază și întreținere a centrului comercial a transmis următorul comunicat:

„Vineri, 08 ianuarie 2021, în jurul orei 17:50, un bărbat intră în toaletă peste o clientă,profitând de absența altor persoane, o lovește și încearcă să o agreseze sexual. Clienta opune rezistență, strigând după ajutor. O colegă de la divizia de curățenie aflată în proximitate, împreună cu un client al centrului intervin pentru a oferi ajutor. În acel moment, agresorul iese din toaletă și încearcă să fugă. Simultan, agenții de securitate sunt anunțați de directorului centrului comercial despre zgomotul puternic din zona toaletelor și intervin pentru urmărirea și prinderea agresorului. Patru agenți de pază îl imobilizează pe acesta în interiorul centrului comercial și raportează incidentul către serviciul unic de urgență 112, în jurul orei 18:00. În locație se prezintă organele abilitate de poliție în vederea reținerii agresorului și demarării cercetărilor specifice, precum și un echipaj medical ce ajută victima să depășească șocul cauzat de eveniment”

Infracțiunea de viol se definește ca fiind raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârșit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-și exprima voința sau profitând de această stare, care se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, dar acesta fiind acuzat de tentativă, limitele de pedeapsă se înjumătățesc cu jumătate.

Preot din Videle, șantajat pentru 300.000 de lei de șase persoane, care l-au filmat în ipostaze indecente

Articolul precedent

1.987 de cazuri noi de COVID-19 și 1.083 de pacienți la ATI

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual