sursa foto: antena3.ro
Factual

Un autobuz STB a avut ultima oprire în Dâmbovița

0

Un autobuz STB (Societatea de Transport București), care circula pe linia 196, a căzut în această dimineață în râul Dâmbovița. Autobuzul se afla pe sensul Plevnei-Academia Militară, în zona Podul Eroilor, în momentul în care a intrat în parapetul ce delimitează drumul de Dâmbovița și a rămas suspendat în râu.

Incidentul s-a produs atunci când șoferul a încercat să evite coliziunea cu o mașină care a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Șoferul a reușit să se salveze, iar unica pasageră a autobuzului a ieșit pe geamul din spate. Aceasta a fost transportată la Spitalul Universitar, fiind ușor rănită, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Claudiu Costea, traficul în zona Eroilor va rămâne restricționat până la închiderea cercetărilor la fața locului.

La locul accidentului s-au deplasat forțele de ordine, printre care  pompieri și scafandri. Aceștia au avut nevoie de ajutorul unei macarale pentru a ridica vehiculul, care cântărește circa 12 tone.

Autobuzul, unul nou, marca “Otokar”, a fost scos din apă cu succes în jurul orei prânzului și urmează a fi tractat de mașina de intervenție STB.

Dancila a anuntat ca depune plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis, insa nu stie ca in Constitutie exista imunitate pe declaratiile politice!

Articolul precedent

A fi sau a nu fi?- Guvernul Dăncilă 2.0

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual