sursa: Europa FM
FactualSpot

Tradati in dragoste! Dancila: M-as bucura daca parlamentari ALDE ar decide sa revina

0

„Am discutat nu numai cu parlamentari ALDE, am prieteni în ALDE, oameni pe care îi respect foarte mult, care aveau îndoieli referitor la această ruptură cu PSD. Eu m-aș bucura dacă partenerii și colegii noștri timp de doi ani și jumătate s-ar întoarce. Am făcut foarte multe lucruri bune împreună. E nevoie să dăm dovadă de responsabilitate”, a declarat Viorica Dăncilă

Mai multi parlamentari ALDE vor sa sustina Guvernul Dancila la votul de incredere din Parlament. PSD le-a promis postul de Presedinte al Senatului si mai multe functii in executiv.

Asa cum am afirmat si in alte articole, fiind schimbata compozitia politica a guvernului prin iesirea ALDE de la guvernare, Guvernul trebuie sa solicite votul de incredere in fata Parlamentului pentru a nu fi schimbat. Este nevoie de majoritate absoluta (jumatate plus unu din numarul total al parlamentarilor).

Cine ar câștiga alegerile prezidențiale și parlamentare dacă s-ar desfășura în acest weekend, potrivit barometrului EuropaFM

Articolul precedent

Dancila a anuntat ca depune plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis, insa nu stie ca in Constitutie exista imunitate pe declaratiile politice!

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual