sursa foto: Getty Images
FactualSpot

Tom Hanks și Rita Wilson, testați pozitiv cu COVID – 19 în Australia

0

Tom Hanks și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram, printr-o postare că el și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cuncoronavirus.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”

Fotografia postată pe contul său de Instagram este specifică stilului actorului, de data aceasta reprezentând o mănușă chirurgicală folosită.

Warner Bros. a confirmat ulterior că actorul se află în Australia, pentru un film despre Elvis Presley: „Colaborăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australiene pentru a identifica și contacta orice persoană care ar fi putut intra în contact direct cu el. Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre sunt întotdeauna priorităţi și luăm măsuri de precauție pentru a proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume”, a comunicat Warner Bros.

În România, numărul cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 a ajuns la 48, după ce o persoană a fost testată pozitiv joi, 12 martie. Persoana este contact indirect al pacientului cu numărul 17, internat pe 5 martie la Spitalul Dimitrie Gerota, fiind depistat pozitiv în timp ce se afla acolo.

Trump a impus restricții de călătorie între Europa și SUA pentru 30 de zile

Articolul precedent

Guvernul Cîțu – PNL și USR votează la vedere. Marcel Ciolacu: Acest Guvern nu merită să fie votat

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual