sursa foto: FoxNews.com
FactualSpot

The Ellen Show, sub investigație pentru un mediu de lucru toxic, hărțuire profesională și rasism

0

Un articol publicat recent de presa de specialitate a aratat că emisiunea de divertisment “The Ellen DeGeneres Show” promovează un mediu de lucru toxic, hărţuirea profesională şi rasismul. În urma acestor informații, compania WarnerMedia a contractat serviciile unei firme private de investigaţie, relatează EFE, citată de Agerpres.

Emisiunea prezentată de actriţa de comedie Ellen DeGeneres din 2003 este una dintre cele mai de succes emisiuni de divertisment din industria de televiziune americană, iar conţinuturile sale sunt urmărite în multe alte regiuni ale lumii. O influență destul de mare o au invitaţii prezenţi în platoul emisiunii, vizată acum de o anchetă.

Mai mulţi angajaţi ai emisiunii au primit un comunicat, prin care au fost anunţaţi că vor trebui să participe la o serie de interviuri în cadrul unei anchete independente, arată un articol publicat luni, 27 Iulie, de revista Variety.

Informaţia a fost dezvăluită după ce site-ul BuzzFeed a publicat un reportaj în care foşti angajaţi ai emisiunii au acuzat echipa de la “The Ellen DeGeneres Show” de rasism şi de un “mediu toxic la locul de muncă.” În reportaj erau denunţate comentarii nepotrivite şi o dinamică a fricii, prin care angajaţii erau vizaţi de represalii în cazul în care îşi luau zile libere pentru probleme medicale sau familiale, spre exemplu.

În replică, producătorii formatului au declarat că “responsabilitatea show-ului lui Ellen depinde exclusiv de ei. Tratăm cu multă seriozitate aceste afirmaţii şi ne angajăm să facem lucrurile mai bine”, se arată în comunicat.

Nu este prima dată când acest format TV de succes este criticat de persoane care au lucrat la programul prezentat de Ellen DeGeneres, care, în pofida carismei şi a popularităţii actriţei, a primit critici de la unii dintre invitaţi, care s-au plâns că au fost trataţi din partea ei cu răceală şi lipsă de cordialitate.

Rugăciunile împotriva coronavirusului nu te scapă de amendă. 200 de credincioși din Galați și-au riscat sănătatea

Articolul precedent

Un bărbat din Sighișoara a fost reținut pentru infracțiunea de rănire sau schingiuire a animalelor. Acesta legase un câine de autoturism

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual