sursa foto: wall-street.ro
Video

Suspendat din partid, Negoiță crede că nici Papa Francisc nu ar asigura câștigul PSD la alegerile prezidențiale

0

De la condamnarea lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a ocupat tronul PSD și a creat destul de multă agitație în partid prin schimbările făcute. O altă întrunire a Comitetului Executiv a avut loc miercuri seară la Vila Lac, unde Șerban Nicolae (contracandidat  al Vioricăi Dăncilă la președinția PSD) a fost dat jos din poziția de șefie a grupului PSD din Senat iar Robert Negoiță a fost suspendat pentru 6 luni din activitatea partidului din cauza atitudinii sale din ultima vreme. Urmează o remaniere guvernamentală și propunerea candidaților pentru alegerile prezidențiale, așadar ne așteptăm la noi surprize din partea liderului social-democraților.

Seara trecuta, primarul sectorului 3, Robert Negoiță a fost invitat la Digi24 pentru a-și expune punctul de vedere referitor la activitatea recentă PSD.

Întrebat despre viziunea social-democraților asupra propunerilor prezidențiale (26:30) Negoiță a răspuns în stilul caracteristic: „La vizita Papei Francisc am văzut totuși o reacție foarte favorabilă. Dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde.[..] Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist și să nu fie așa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, popularitatea PSD și antipatia față de această structură politică e atât de mare încât să anuleze șansele oricui ar intra în luptă”

„Dacă ne doream cu adevărat să avem șanse la prezidențialele de anul acesta, singura formulă era realismul pe care îl puteam manifesta în seara lui 26 mai. Dar vă mai spun și altceva. Am văzut anumite poziții. Nu am cum să nu îmi amintesc când am avut o discuție în interior și fusese condamnat Dragnea pe fond și a făcut o întâlnire de urgență la care, pe mine m-a chemta cu două ore mai târziu față de ceilalți pentru că a simțit nevoia să-i încălzească înainte să vin eu, știind care ar putea fi discursul meu. Îi auzeam spunând: noi mergem până la capăt. Eu am întrebat: Care e capătul? Unde mergem? PSD va plăti grav faptul că a avut un președinte care a fost ținut în funcție până a plecat cu cătușe” a adăugat Rareș Bogdan.

Lista cu repartizarea eurodeputaților români în comisiile permanente ale Parlamentului European

Articolul precedent

#DosarulConsilierulLuiBodog –>DNA dorește ridicarea imunității fostului ministru al Sănătății

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Video