sursa foto: themoscowtimes.com
SpotVideo

#StămAcasă, în varianta Cecenia sau India. Polițiștii au ieșit pe străzi cu bâte sau bețe de bambus pentru a preveni răspândirea coronavirusului

0

Îndemnul #staiacasă a căpătat o nouă semnificație în Republica Cecenă, pe străzile orașului Grozny, acolo unde patrulează polițiști mascați, echipați cu bâte.

Conform liderului Ramzan Kadyrov, trupele înarmate au libertatea „să-i facă pe toți cei care nu înțeleg de vorbă bună să înțeleagă oricum.” 

Cecenia se află în carantină pentru a preveni răspândirea coronavirusului, dat fiind că în Rusia au fost raportate, până în acest moment, 1836 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19, dintre care 9 au decedat.

Republica Cecenă nu este singura care a adoptat asemenea măsuri neortodoxe, în India se poate observa cum oamenii care se află pe scutere pe stradă sunt trași la răspundere, iar polițiștii îi bat cu bețe de bambus și îi pun să facă flotări pe cei care nu respectă carantina.

Piețele asiatice de animale sălbatice au fost redeschise. China revine la sursa coronavirusului

Articolul precedent

#AjutRomânia: Cu un pas mai aproape de a produce ventilatoare mecanice, exclusiv în România. VentilaTM din Timișoara testează prototipul Mk4

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Spot