FactualSpot

Spitalul Clinic Colentina devine centru pentru tratarea pacienților cu COVID-19. Află cum poți beneficia gratuit de evaluare medicală la distanță

0

Spitalul Clinic Colentina a publicat un comunicat de presă în care anunță că de luni, 16 martie, a devenit centru pentru tratarea pacienților infectați cu COVID – 19. De asemenea, în comunicat, Spitalul mai arată că pune la dispoziție un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanță, prin intermediul căruia medicii noștri vă pot oferi recomandări medicale.

Formular evaluare medicală online

Începând cu data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările.

În dorința de a fi mereu alături de pacienții noștri, Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum și Lite Microsystems, vă pune la dispoziție un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanță, prin intermediul căruia medicii noștri vă pot oferi recomandări medicale.

Puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și încărca documente medicale. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noștri. ÎNAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, vă invităm să solicitați această evaluare online.Această evaluare este GRATUITĂ. Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs.

Pentru a accesa formularul, puteți da CLICK AICI.

Paza bună trece primejdia rea! Cât de mult putem limita numărul persoanelor infectate cu COVID-19 prin distanțare socială?

Articolul precedent

Fabricile Louis Vuitton înlocuiesc producția de parfumuri de lux cu cea de gel dezinfectant de mâini

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual