sursa foto: citynews1130.com
FactualSpot

Sophie Trudeau, soția prim-ministrului canadian, Justin Trudeau, infectată cu COVID-19

0

Sophie Grégoire Trudeau, soția premierului canadian Justin Trudeau, a fost testată pozitiv pentru COVID-19, a arătat Trudeau într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Grégoire Trudeau a fost testată ieri, 12 martie, după ce s-a întors de la un eveniment din Regatul Unit și a avut simptome ușoare, asemănătoare gripei. Se izolase deja în carantină, premierul fiind alături de ea în timp ce a lucrat de acasă joi.

„Se simte bine, ia toate măsurile de precauție recomandate, iar simptomele ei rămân ușoare”, a declarat Biroul premierului într-un comunicat.

În prezent, Justin Trudeau nu prezintă simptome, însă va rămâne în izolare două săptămâni. El nu va fi testat acum, deoarece nu prezintă simptome, și a adăugat că medicii spun că nu există niciun risc pentru oricine a fost în contact cu el în ultimele zile.

Premierul și-a petrecut o parte din timp joi la telefon cu președintele SUA, Donald Trump, într-o conversație cu privire la problemele coronavirusului, mai ales în ceea ce privește frontiera Canada-SUA. De asemenea, Trudeau a vorbit cu premierul britanic Boris Johnson.

În România, numărul cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 a ajuns la 64. Emmanuel Macron: închiderea granițelor va fi probabil necesară, dar trebuie luată la nivel european

Articolul precedent

Bogdan Aurescu, mesaj de solidaritate pentru ministrul de externe italian: solicit acordarea de asistență necesară lucrătorilor români

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual