sursa foto: digi24.ro
FactualSpot

Scandal în Prelungirea Ghencea: Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei, nu îl lasă pe Nicușor Dan să susțină o conferință de presă

0

Viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Bădulescu, încearcă să-l împiedice pe Nicușor Dan, candidatul USR și PNL la Primăria Municipiului București, să susțină o conferință de presă. Bădulescu a venit la o conferința susținută de Nicușor Dan, în zona Prelungirea Ghencea, acolo unde a început să vorbească în paralel cu candidatul PNL.

Viceprimarul PSD este cunoscut pentru ieșirile suburbane la adresa adversarilor politici, aducând, de asemenea, un dulap la conferința lui Nicușor Dan, în scopul de a ilustra ideea că acesta ar fi stat ascuns timp de patru ani.

Nicușor Dan încearcă să enumere eșecurile administrației Firea din București: falimentul Radet, starea proastă a infrastructurii de transport, lipsa pistelor de bicicletă, însă Bădulescu intervine de fiecare dată peste el, pentru a îi întrerupe discursul.

Candidatul PNL a încercat să îl îndepărteze pe Aurelian Bădulescu la distanța regulamentară de doi metri, însă social-democratul a revenit lângă pupitru.

În declarațiile oferite ulterior, Aurelian Bădulescu a spus că va face o plângere penală împotriva lui Nicușor Dan pentru amenințare deoarece i-a condiționat acestuia prezența lângă pupitrul amenajat pentru conferință.

BREAKING NEWS: Alertă cu bombă la Tribunalul București

Articolul precedent

România a depășit numărul de 20.000 de persoane infectate cu COVID-19, totalul ajungând la 20.103. 14.145 de persoane s-au vindecat și 1.308 au decedat

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual