sursa: theworldnews.net
Video

Reacțiile lui Dacian Cioloș: „Cred că sunt mulți elevi de liceu care s-ar descurca mai bine decât domnul Nicolicea”

0

Dacian Cioloș, președintele partidului PLUS, a fost invitat într-o emisiune televizată a postului Digi24 în care tema discuției a fost  întâlnirea din Parlament a liderilor coaliției și urmările acesteia.

Eugen Nicolicea a fost propunerea social-democraților pentru funcția de Ministru al Justiției, fapt nu tocmai agreeat de multă lume, inclusiv de Dacian Cioloș. Întrebat despre posibilitatea remanierii și numirea lui Nicolicea la Minister, Cioloș a considerat că până și un elev de liceu bine pregătit s-ar descurca mai bine decât cel propus ministru în Guvern.

Nu putem înlocui pe cineva care și-a pierdut demnitatea profesională, pentru că a încălcat etica profesională, cu un incompetent. În mod cert, Nicolicea nu e soluția. Președintele trebuie să ceară un ministru al justiției care să apere justiția, nu care să o atace”, afirmă acesta.

În opinia liderului PLUS, deciziile puterilor executive și legislative se învârt mai mult în jurul lui Liviu Dragnea și al viitorului acestuia. „Mă interesează cum ieșim din fundătura în care ne aduce PSD-ul. Discuția acum este despre cum să se salveze domnul Dragnea, nu i-a ieșit cu Toader și acum caută altă soluție pentru că se strânge lațul. Vine 20 mai, când se va încheia procesul, și domnul Dragnea e în aceeași logică din 2017: cum să scape.  Și pe banii românilor, pe care românii le plătesc la PSD, se duc pe consultanța străină, apropo de slugi la străini. Domnul Dragnea e o slugă la străini. El se ocupă să sperie”, declară Dacian Cioloș.

Cioloș a făcut și un apropo și la afirmațiile pe care Liviu Dragnea le-a lansat  la Botoşani. Atunci Președintele PSD i-a avertizat pe români că, în cazul în care alianţa USR-PLUS va ajunge la guvernare, atunci vor rămâne fără case, frigidere şi „aragaze”. “Cu asta se ocupă domnul Dragnea, să sperie românii cu prostii ca să poată să se ocupe de salvarea proprie” a spus Dacian Cioloș în final.

Ministrul demisionar, Tudorel Toader, face dezvăluiri la ceas de seara.

Articolul precedent

Proiect de lege privind Registrul Comerțului. Avantaje dar și noi obligații în mediul afacerilor

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Video