sursa foto: realiltatea.net
FactualSpot

Prințul Charles a fost diagnosticat cu COVID-19

0

Un purtător de cuvânt al Casei de Clarence a confirmat faptul că Prințul Charles a fost testat pentru COVID-19 (coronavirus) iar rezultatul a ieșit astăzi pozitiv.

Prințul Charles de Wales, în vârstă de 71 de ani, a prezentat simptome ușoare, însă, potrivit sursei citate, este într-o stare bună.

Soția sa, Camilla Parker-Bowles, cu titlu de ducesă de Cornwall, a fost testată, iar rezultatul său a fost negativ. Cuplul se afla deja în izolare la domiciliu.

Prințul Charles de Wales este primul succesor la tronul Regatului Unit,  fiind moștenitorul care a purtat cel mai mult timp acest titlu în întreaga istorie a Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a urmează să împlinească luna viitoare vârsta de 94 de ani. Aceasta a părăsit săptămâna trecută Palatul Buckingham şi s-a mutat la Castelul Windsor, cu ocazia vacanţei de Paşte, „ca măsură de precauţie”.

Unifarm SA, compania românească ce face achiziții de teste și echipamente de protecție împotriva COVID – 19. Fabrica de unde se fac achizițiile: Ajutăm România!

Articolul precedent

Bilanțul zilnic din România: 144 cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19, 86 persoane vindecate și 13 decese

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual