sursa foto: stiripesurse.ro/
FactualSpot

PNL a început sa își stabilească candidații pentru locale. Hubert Stefan Thuma lupta pentru functia de Presedinte a Consiliului Judetean Ilfov

0

În ședința de joi, 20 februarie, Conducerea PNL Ilfov l-a desemnat pe Hubert Petru Ștefan Thuma candidatul formațiunii la alegerile locale din iunie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ilfov.

Hubert Thuma a fost ales cu votul a 51 dintre membrii Biroului Politic Județean, existând și 3 voturi împotrivă și o abținere.

Thuma a fost deputat de Ilfov în legislatura 2012 – 2016.  În urmă cu doi ani a fost desemnat președinte interimar PNL Ilfov, după demisia lui Marian Petrache, iar apoi, la 27 aprilie 2017 a fost ales președinte al organizației în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean, desfășurată la Palatul Parlamentului.

PNL Ilfov a intrat într-o nouă etapă. După ani în care am dovedit că suntem una dintre cele mai bune organizații din țară, după o perioadă lungă în care am dovedit că știm să facem politică, dar și administrație, acum suntem în etapa în care se face o schimbare de generații, iar cel care ne-a condus până acum alege să se concentreze pe administrație”,  a declarat atunci Thuma.

Acesta își dorește să lupte și de această dată pentru ca PNL să fie reprezentat de cât mai mulți aleși locali.

MAE anunță întoarcerea în țară a românilor de pe vasul de croazieră Diamond Princess, care s-a aflat în carantină

Articolul precedent

Prima clinică de terapie cu câini, deschisă la Cluj-Napoca

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual