sursa foto: adevarul.ro
FactualSpot

Pistă nouă în ancheta crimelor din Caracal

0

Anchetatorii din cazul dispariției celor două tinere în orașul Caracal, au primit noi informații care constituie o nouă pistă în cercetare.

O localnică a primit un mesaj pe Facebook în care i se spunea că Alexandra Măceșanu ar fi în viață, ținută într-un pod din apropierea casei lui Gheorghe Dincă, principalul suspect al anchetei.

„Faceti ceva, Alexandra traieste, este in podul unei case, legata, la trei case distanta de casa criminalului. Se afla o casa parasita cu niste salcii pletoase, faceti ceva, altfel va muri de foame si de sete”, este textul mesajului, redat de Digi24.

Pe de altă parte, în urmă cu 3 zile, Gheorghe Dincă a recunoscut omorul săvârșit față de cele două fete, oferind detalii asupra modalității de comitere a infracțiunilor în cadrul reconstituirilor derulate de anchetatori. Nu există însă probe concrete care să demonstreze faptele relatate.

Mama Luizei Melencu (prima presupusă victimă) a primit zilele trecute un mesaj prin care era informată că fiica ei trăiește și este ascunsă la o adresă din Caracal, însă după descinderea echipajelor de poliție la locația indicată, mesajul s-a dovedit a fi o informație falsă.

În momentul de față echipajele de poliție realizează căutări extinse în lacul din Drăghiceni, localitate vecină, lucru care lasă de înțeleș că există noi informații în legătură cu acest caz. 

Revenim cu detalii.

Corpul agenților de poliție mobilizat de ochii lumii printr-un SMS trimis de șefi

Articolul precedent

Pasiuni duse la un alt nivel ale avocaților din București –> Ep.5: Florina Toma & Adrian Baias #InterviurileDeVacanta

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual