sursa foto: booking.com
FactualSpot

Patru turiști au fost încătușați pe terasa unui hotel din Mamaia, în urma unei altercații

0

Patru turişti din Craiova au fost încătușați și duși la Poliție, în urma unei altercaţii pe care au avut-o duminică, 26 Iulie, cu administratorul şi agentul de pază al unităţii turistice, pe terasa unui hotel din Mamaia.

Celor patru persoane li s-a atras atenția să oprească muzica pe care o ascultau la intensitate ridicată, însă acestea au refuzat, fapt pentru care a fost informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, care i-a încătușat pe turiști pentru că se manifestau recalcitrant şi refuzau să se legitimeze.

“Astăzi, în jurul orei 15,30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi despre faptul că pe terasa unui hotel ar fi avut loc o altercaţie între 4 turişti şi administratorul, precum şi agentul de pază, ca urmare a faptului că primii ar fi fost deranjaţi de solicitarea de a opri muzica, aceasta fiind la o intensitate ridicată. La faţa locului au ajuns jandarmi din cadrul G.M.J. Constanţa care au procedat la încătuşarea turiştilor, întrucât se manifestau recalcitrant şi au refuzat să se legitimeze, ulterior fiind conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea identităţii acestora”, a menţionat IPJ Constanța.

Conform sursei citate, persoanele respective au fost identificate, fiind vorba despre patru bărbaţi din Craiova, cu vârstele cuprinse între 28 şi 38 de ani. Poliţiştii efectuează cercetări, în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tulburarea ordinii şi liniştii publice este incriminată în art. 371, din Codul Penal, care prevede că: „fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”

Alte 1.120 de cazuri de infectare cu COVID-19. România a ajuns la totalul de 44.798 de persoane infectate

Articolul precedent

Consiliul European critică inițiativa Poloniei de a denunța Convenția privind prevenirea şi combaterea violenţei împotriva femeilor

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual