sursa foto: captură YouTube/ World Health Organization (WHO)
SpotVideo

OMS strânge donații în fondul de solidaritate în perioada de pandemie COVID-19 cu ajutorul lui Mr. Bean

0

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a lansat luni, 22 iunie, o strângere de fonduri, într-un videoclip pe platforma YouTube, în care apare o versiune animată a lui Mister Bean, popularul personaj interpretat de actorul britanic Rowan Atkinson. Prin acest clip video, Organizația își propune, de asemenea să conştientizeze populaţia pentru a rămâne în continuare vigilentă împotriva noului coronavirus, relatează EFE, citată de Agerpres.

În acest anunţ care poate fi văzut pe canalul Organizației Mondiale a Sănătății de pe YouTube, Mister Bean oferă cetăţenilor mai multe sfaturi care trebuie urmate inclusiv în actuala perioadă de relaxare, cum sunt, spre exemplu, spălatul cu grijă pe mâini şi păstrarea unei distanţe de cel puţin un metru şi jumătate față de alte persoane.

Totodată, Mr. Bean le recomandă oamenilor să fie atenţi la orice simptom, să consulte medicul și să urmeze sfatul acestuia dacă este necesar. Nu în ultimul rând, se recomandă păstrarea unei legături cu vecinii şi să fim amabili.

Până acum, în cadrul campaniei de strângere de fonduri au fost strânși 5.903.504 USD din 7.500.000 USD, iar pentru donații au mai rămas 6 zile.

Popularul personaj împlineşte anul acesta 30 de ani de existenţă, o perioadă în care a fost protagonistul a două filme şi a participat la inaugurarea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, în ciuda faptului că, în ultimii ani, Atkinson s-a arătat destul de reticent să-l întruchipeze din nou pe Mister Bean.

Decizia SUA de a se retrage din tratatul Cer Deschis este ilegală, susțin unii senatori democrați

Articolul precedent

5 state europene au fost adăugate în „zona verde” pentru care România nu aplică măsurile de carantină/izolare. După 30 iunie se deschid granițele pentru statele non-europene

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Spot