sursa foto: thedrinksbusiness.com
FactualSpot

Oktoberfest a fost anulat. Încă un festival și-a închis porțile din cauza amenințărilor virusului COVID-19

0

Festivalul de bere Oktoberfest, care are loc în fiecare an la Munchen, în landul Bavaria, a fost anulat de autorități, potrivit informațiilor făcute publice de premierul Bavariei, Markus Söder. Cel mai mare festival, care aducea Munchenului în jur de 1 miliard de euro, începea abia în septembrie, însă autoritățile au stabilit că ar fi nesigur în contextul pandemiei de coronavirus.

Oktoberfest este cel mai mare festival folcloric din lume, în cadrul căruia turiști din toată lumea vin pentru a bea cantități mari de bere, strângând aproximativ șase milioane de participanți.

Festivalul presupune activități desfășurate pe durata a două săptămâni, în corturi în care se află mese lungi din lemn. Oktoberfest 2020 era programat să aibă loc în perioada 19 septembrie – 4 octombrie, însă temporizatorul care contoriza pe site-ul festivalului zilele rămase până la începere nu a fost încă oprit de organizatori.

Tomorowland, cel mai mare festival de muzică electronică, care trebuia să aibă loc în două weekenduri din luna iulie (16-18 iulie şi 23-25 iulie), în comuna Boom, din Belgia, a fost, de asemenea, anulat. În 2020 ar fi avut loc cea de-a șaisprezecea ediție. Între timp, nicio informație oficială nu a apărut cu privire la festivalurile ce au loc vara aceasta în România.

Bilanțul amenzilor după Paști se ridică la nivelul impozitului pe profit încasat în februarie. Ce anunță autoritățile despre relaxarea măsurilor?

Articolul precedent

Trump profită de scăderea prețului petrolului pentru a umple rezerva strategică de stat cu 75 de milioane de barili

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual