FactualSpot

Oamenii Dreptății: 10 ani de Lideri pentru Justiție

0

Leaders of Justice (LfJ) împlinește 10 de ani de la înființarea comunității care însumează astăzi, peste 190 de membri din toate profesiile juridice. Pentru a celebra momentul, pe 7 decembrie, la Teatrul Elisabeta, se va desfășura un eveniment complex care aduce în fața publicului 24 de momente irepetabile, povești puternice spuse prin discursuri, muzică, teatru sau film.

Oricine este invitat să participe între orele 10:00 și 14:00 la serbarea primului deceniu a unui frumos proiect alături de avocați, notari, procurori, judecători, jurnaliști, regizori de film, antreprenori, activiști civici sau elevi, membri și prieteni ai comunității Leaders for Justice. Și pentru că Oamenii Dreptății au numai intenții bune, toate fondurile strânse din taxa biletelor vor fi donate Asociației LiderJust.ro pentru proiectul de educație juridică în licee ”RespectEducation Academy”.

Evenimentul promovează demnitatea umană, dreptatea, libertatea de exprimare, ascultarea activă și reflecția constructivă.

Titlurile momentelor și numele vorbitorilor vor fi dezvăluite treptat pe pagina de Facebook a evenimentului pe care o puteți accesa AICI. 

Lideri pentru Justiție este implementat din 2010 de Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer și este singurul program de leadership dedicat unei categorii profesionale din România.

Pentru mai multe informații referitoare la acest proiect vă invităm să accesați și pagina lor de Facebook @leadersforjustice.

Bullying-ul este interzis în școli și centre educaționale începând de astăzi

Articolul precedent

Apare serialul „Sesame Street” în limba arabă, pentru a-i ajuta pe copiii refugiați

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual