sursa foto: theaustralian.com.au
FactualSpot

O petrecere de aproximativ 170 de persoane din Capitală s-a soldat cu amenzi de peste 10.000 de lei

0

Polițiștii din sectorul șase al Capitalei au oprit și sancționat 170 de persoane care dădeau o petrecere. Aceștia au fost sesizați noaptea trecută, prin serviciul telefonic de urgență 112 că într-un local nu sunt respectate normele de distanțare și de asemenea muzica este prea tare pentru ora respectivă.

Printr-un comunicat al Poliției s-a transmis că „În această dimineață, în jurul orei 01.00 prin apel 112, Secția 6 Poliție a fost sesizată că se tulbură liniștea publică prin muzică și gălăgie. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, care au identificat un salon de evenimente unde avea loc o petrecere. Au fost identificate și legitimate aproximativ 170 de persoane”.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu suma de 10.000 de lei, iar celelalte persoane au fost identificate și sancționate conform legii.

Reamintim măsurile luate din 16 iunie 2020 pentru diminuarea impactului tipului de risc, care în condițiile art. 5 alin. (3) lit. a) din Legea nr. 55/2020 stabilesc că:

  • Se interzice participarea la evenimente private în spații închise, cu excepția celor care se desfășoară cu participarea a cel mult 20 de persoane și cu respectarea regulilor de distanțare fizică.
  • Se interzice participarea la evenimente private în spații deschise, cu excepția celor care se desfășoară cu participarea a cel mult 50 de persoane și cu respectarea regulilor de distanțare fizică.

Trei turiste s-au rătăcit din cauza indicatoarelor distruse. Cei care au comis fapta riscă dosar penal

Articolul precedent

Alte 1.392 cazuri de COVID-19 au fost raportate de Grupul de comunicare strategică

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual