sursă foto: dnaindia.com
FactualSpot

O canadiancă a fost arestată pentru că i-ar fi trimis o scrisoare otrăvită lui Donald Trump

0

O femeie de 53 de ani din Quebec, Canada, este cercetată pentru că ar fi încercat să-l otrăvească pe Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. Scrisoare a fost interceptată de autorități înainte de ajungerea ei la Casa Albă.

Conform rechizitoriului emis de autorități, Pascale Ferrier i-ar fi trimis președintelui o scrisoare ce ar fi conținut ricină. Ricina este o substanță extrem de toxică, pentru care nu există antidot. În cazul expunerii la ricină, o persoană poate muri în intervalul cuprins între 36 și 72 de ore, în funcție de doză.

Pascale a fost acuzată oficial pentru infracțiunea de amenințare la adresa președintelui care se sancționează cu închisoare de până la 5 ani și amendă de până la 250.000 de dolari.

Inculpata a fost adusă în fața unei instanțe din Buffalo, unde instanța a decis menținerea acesteia în închisoare, deoarece prezintă un risc crescut de a fugi. Ferrier nu se află la prima abatere justițiară, aceasta fiind arestată în 2019 pentru deținere ilegală de arme de foc. În fața judecătorilor aceasta a cerut o audiere specială, audiere în care procurorii vor trebui să facă dovada identității sale înainte de a continua cu procedurile. Audierea a fost fixată pentru 28 septembrie.

Redăm scrisoarea lui Pascale Ferrier pentru președintele Donald Trump:

Am găsit un nou nume care să ți se potrivească: Clovn Urât și Tiran, sper să îți placă. Ai ruinat SUA și i-ai condus(cetățenii) spre un dezastru. Am verișori în SUA care nu vor ca tu să fii în următorii 4 ani președinte. Renunță și retrage-ți candidatura. Am pregătit un cadou special pentru tine ca să faci alegerea cea bună. Cadoul este în scrisoare. Dacă nici asta nu funcționează, o să pregătesc o nouă rețetă de otravă sau s-ar putea să îmi folosesc arma pentru când voi veni(după tine). Sper să-ți placă! Semnat, Spirit Rebel Liber.

Avocatul Poporului cere miniștrilor Educației și Sănătății să clarifice procedura de predare on-line a profesorilor de peste 60 de ani și a celor cu boli cronice

Articolul precedent

Doi profesori din Oradea au îndemnat la nepurtarea măștii în școală. Ce riscă aceștia?

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual