sursa foto: ziaruldevrancea.ro
FactualSpot

Mesajul ministrului Sănătății: Este necesar ca în aceste 2 săptămâni critice să menținem, mai mult că niciodată, restricțiile și regulile de distanțare socială

0

Cu prilejul apropierii Sărbătorilor Pascale, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a publicat un mesaj pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății, în care a reamintit despre importanța următoarelor două săptămâni și despre continuarea menținerii regulilor și restricțiilor de distanțare socială.

„Este necesar ca în aceste 2 săptămâni critice să menținem, mai mult că niciodată, restricțiile și regulile de distanțare socială, chiar dacă este şi mai greu în acest momente. În acest fel vom salva viețile noastre și ale apropiaților și ne vom reuni curând sănătoşi”, a arătat Nelu Tătaru.

„Este Sărbătoarea familiei celebrată întotdeauna împreună cu cei dragi, însă, anul acesta trebuie să înțelegem că vom sărbători altfel, spre binele nostru și al apropiaților”, a reamintit ministrul Sănătății.

„Stimați Concetățeni,

Intrăm în perioada Sărbătorilor Pascale, unii dintre noi așteptând Învierea Domnului, ceilalți Sărbătoarea Floriilor.

Paştele este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, care a adus omenirii speranţa.

Este Sărbătoarea familiei celebrată întotdeauna împreună cu cei dragi.

Anul acesta este unul special, în care trebuie să înțelegem că vom sărbători altfel, spre binele nostru și al apropiaților.

Viața noastră s- a schimbat, trăim vremuri de nesiguranță, cu restricții pe care nu le credeam posibile.

Din nefericire, în această luptă am pierdut vieți și unii dintre noi sunt acum în doliu, iar alții îngrijorați pentru cei care luptă cu boala.

Dragi români,

Este necesar ca în aceste 2 săptămâni critice să menținem, mai mult că niciodată, restricțiile și regulile de distanțare socială, chiar dacă este şi mai greu în acest momente. În acest fel vom salva viețile noastre și ale apropiaților și ne vom reuni curând sănătoşi.

Gândurile mele se îndreptă către toți cei care lucrează acum pentru noi in toate domeniile de activitate.

Un gând special către toți colegii mei din sistemul sanitar care se află în linia întâi și cărora le doresc putere de muncă și le solicit ca în aceste zile de grea încercare să dea, încă o dată, dovadă de responsabilitate și solidaritate. Întotdeauna personalul medical a știut să răspundă prezent și să își onoreze meseria.

Numai împreună vom putea să trecem de această perioadă și vom putea face ca, anul viitor, să ne strângem în brațe cu ocazia Sărbătorilor Pascale.”

Cel mai mare număr de noi cazuri înregistrate cu COVID-19 într-o zi: 523. Totalul a ajuns la 5990, dintre care 758 de cazuri vindecate și 282 de decese

Articolul precedent

Un fost senator a primit amendă pentru încălcarea restricționărilor de circulație, pornind de la o postare pe Facebook

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual