sursa foto: Facebook/ captură de ecran Ministerul Afacerilor Interne
SpotVideo

Mesajul Ministerului Afacerilor Interne: mulțumiri eroilor din linia întâi, Simonei Halep și lui Ianis Hagi, pe melodia lui Smiley și Cabron

0

Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina sa de Facebook, un videoclip, a cărui coloană sonoră este reprezentată de melodia lui Smiley și Cabron – Cine-i salvează pe eroi, scrisă în urmă cu 6 luni.

„Am primit o grămadă de mesaje de la medici, asistente, vânzători în magazine, oameni care au spus că parcă le cânt. Piesa nu a fost scrisă pentru această situație, dar am decis să o lansez acum pentru că am simțit că e nevoie să le dăm curaj oamenilor din prima linie. Să îi încurajăm, să îi susținem. Fiecare putem fi eroi sau cei care așteaptă ceva de la eroi. Și acum suntem toți și una și alta. Acțiunile fiecăruia dintre noi îi afectează pe ceilalți”, a declarat Smiley pentru Digi24.

Ministerul Afacerilor Interne a refăcut imaginile, introducând personalități precum Ianis Hagi, Simona Halep, Nadia Comăneci, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Radu Zamfir și Victor Rebengiuc. Pe lângă aceștia, în videoclip apar cadre medicale, angajaţi ai SMURD, poliţişti şi jandarmi, persoanele care se află în aceste zile în Linia Întâi.

Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admirație și prețuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm fiind responsabili și solidari cu eforturile lor. Împreună reușim!”, au scris cei de la Ministerul Afacerilor Interne, în postarea de pe Facebook.

Mulțumim Smiley Ianis Hagi Simona Halep Nadia Comaneci @maiamorgenstern @horatiumalaele @raduzamfir @victorrebengiuc!

O persoană din Maramureș s-a ales cu dosar penal pentru instigare publică: Hristos este în mijlocul nostru!

Articolul precedent

Ministerul Justiției începe telemunca de mâine din cauza apariției a trei cazuri de coronavirus în instituție. Cine face excepție?

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Spot