sursa foto: iohannis.ro
SpotVideo

LIVE: Klaus Iohannis în dezbatere electorală cu jurnaliști, analiști și politologi

0

Klaus Iohannis, președintele României, susține o dezbatere astăzi, începând cu ora 19.00 la Biblioteca Centrală Universitară.

Iohannis, ce candidează pentru un al doilea mandat la președinția României, va susține o dezbatere organizată după model american, în aula Carol I a Bibliotecii Centrale Universitare (BCU)va susține o dezbatere organizată după model american, în aula Carol I a Bibliotecii Centrale Universitare (BCU). Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan

 

La eveniment, sunt prezenți: Ramona Avramescu, Clarice Dinu, Moise Guran, Ion M. Ioniţă, Cristian Leonte, Silviu Mănăstire, Cristian Pîrvulescu, Cristina Şincai și Radu Tudor.

Klaus Iohannis a anunțat că este un dialog de campanie electorală: „Avem un format neobișnuit dar care în accepțiunea mea va genera teme foarte interesante. Teme aranjate nu există. Fiecare participant vine cu punctul pe care îl consideră corect, adecvat, interesant.”

LIVE: Viorica Dăncilă are propria dezbatere la Parlament, cu acces liber pentru jurnaliști

Articolul precedent

#DosarulBecalișiANRP –> Gigi Becali și nepotul său, Geambazi, au fost puși sub acuzare pentru spălare de bani. Comunicatul DNA

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Spot