sursa: G4Media.ro
FactualSpot

Iohannis: „Corlăţean nu va fi ministru la nimic”. Preşedintele convoacă partidele la consultări pentru rezultatele referendumului

0

În urma rezultatelor obținute la referendumul pe tema justiției, Președintele Iohannis a decis să convoace partidele parlamentare la consultări pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pe acest subiect. Întâlnirile sunt planificate a se derula pe parcursul săptămânii viitoare, mai precis în zilele de marți și miercuri. În acest sens, invitațiile au fost deja trimise partidelor.

Klaus Iohannis susține că ceea ce a decis poporul trebuie să fie pus în practică, acest lucru implicând modificarea legii fundamentale a țării. El este încrezător că nu va exista niciun fel de problemă în a transpune aceste modificări în Constituție.

A doua chestiune pe care președintele a adus-o astăzi în discuție, fiind în directă legătură cu votul, a fost  despre propunerile primite pentru funcțiile de miniștri, referindu-se în special la cea care îl privește pe Titus Corlățean.

Imaginați-vă că PSD-ul nu a găsit ceva mai bun de făcut decât să mi-l propună pe domnul Corlățean, artizanul catastrofei din străinătate din 2014 de la alegerile prezidențiale” a spus Klaus Iohannis.

Mi se pare o alegere total nepotrivită și pot să vă spun acum la cald că această propunere va fi clar respinsă. Titu Corlățean nu va fi ministru la nimic!” a mai declarat președintele.

Guvernul vrea să adopte prin OUG Codul administrativ declarat neconstituțional

Articolul precedent

OPINIE Valeriu Stoica: Victoria PNL e importantă, dar e prima dintr-un șir de bătălii care se încheie în anul 2020 cu alegerile parlamentare

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual