sursa foto: new.com.au
SpotVideo

Hangover 4 – Vacanță în Bali: un australian a speriat o întreagă insulă după ce a consumat 10 sticle de vodka. VIDEO

0

Un tânăr australian aflat în vacanță în Bali riscă acum închisoarea după ce a consumat mai multe cocktail-uri, 10 sticle de vodka și s-a dezlănțuit pe străzile din Kuta.

Acesta a fost surprins de camerele de luat vederi amplasate pe străzile regiunii agresând mai multe persoane.

Primele înregistrări arată cum în mod surpinzător s-a aruncat cu picioarele înainte peste un motociclist aflat în mișcare, lovindu-l și cauzând căderea acestuia de pe vehicul.

Mai apoi, tânărul s-a aruncat în fața unei mașini dar, în mod miraculos, a fost aruncat în picioare.

Camerele de supraveghere ale unei locuințe private l-au surprins pe petrecăreț cum l-a aruncat pe bătrânul proprietar de pe propria prispă. 

Plin de sânge din cauza peripețiilor sale, turistul a fugărit mai mulți oameni pe străzi iar pe alții i-a lovit în timp ce făcea „jogging”.

Un cetățean a reușit să îl oprească și să îl rețină „în arest” până la sosirea polițiștilor legându-l de picioare cu un furtun. În urma aventurii sale, Nicholas Carr a fost spitalizat și i s-au făcut teste psihologice. El a declarat că nu își aduce aminte de faptele sale.

Când te îmbeți și treci la fapte riști o pedeapsă mai aspră

În legislația română, protagonistul unei infracțiuni este mai aprig pedepsit dacă a comis faptele specifice infracțiunii în stare indusă de ebrietate.

Conform art.77 din Codul Penal, constituie circumstanță agravantă săvârşirea infracţiunii în stare de intoxicaţie voluntară cu alcool sau cu alte substanţe psihoactive, când a fost provocată în vederea comiterii infracţiunii; [litera f)].

În cazul în care există circumstanțe agravante, se poate aplica o pedeapsă până la maximul special, iar dacă maximul special este neîndestulător, se poate adăuga un spor în limita prevederilor cuprinde la art.78 alin(1). Așa că, dragi români, scuza cu „nu-mi aduc aminte” nu ține.

Chinezii se revoltă cu privire la tricourile Versace. Produsele au fost retrase de pe piață si distruse

Articolul precedent

Rectificarea bugetară aduce un miliard de lei în minus pentru Educație. Guvernul nu și-a făcut tema: programul „Merg la școală” nu a fost pregătit

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Spot