Sursa foto: Captura Digi24
FactualSpot

Furia PSD pe πRderea lui Dăncilă

0

În urma aflării rezultatelor parțiale, foști membrii ai Partidului Social Democrat au reacționat. Fostul candidat PSD la prezidențiale, Victor Ponta, susține că Viorica Dăncilă a obținut cel mai prost procentaj al unui candidat PSD la prezidențiale.

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat: ”Nu pot să spun că sunt bucuros, nu l-am votat, nu l-am susținut pe domnul Iohannis. De partea cealaltă, Viorica Dăncilă trăiește într-o minciună! Niciun candidat al PSD nu a luat un scor atât de prost, niciun alt candidat nu a pierdut atât de multe voturi. Eu am pierdut în turul II cu 5,3 milioane de voturi, iar Viorica Dăncilă a luat puțin peste 3 milioane de voturi.”

„Probabil că și la alegerile locale dreapta va câștiga. Singura soluție este o stângă unită, dar o stângă unită reformată, pentru că dacă ne unim pentru a lua bătaie, degeaba ne unim. Este nevoie de un pol de stânga unit și reformat, de figuri noi”, a mai spus Victor Ponta, la România TV.

De asemenea, fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pascu a publicat o postare, pe pagina lui de Facebook, în care vorbește despre scorul mic pe care l-a obținut Viorica Dăncilă la turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

REZULTATE PARTIALE EXIT-POLL. IOHANNIS CASTIGA CU UN SCOR CONFORTABIL

Articolul precedent

Casa natală a lui Adolf Hitler va fi transformată într-o secție de poliție

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Comentariile sunt oprite

Mai multe din Factual