sursa foto: digi24.ro
FactualSpot

Focuri de armă în Capitală. Un bărbat a tras cu pistolul într-un tramvai

0

Un incident a avut loc, vineri dimineață, într-un tramvai de pe linia 7, după ce un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcția tramvaiului.

În urma acțiunii bărbatului, un proiectil a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul aflat în partea opusă, potrivit Digi24.

Astfel, în urma împușcăturilor raportate printr-un apel la 112, mai multe echipaje de Poliție s-au deplasat la fața locului. În acest context, polițiștii au făcut o serie de precizări. Potrivit acestora, nici o persoană nu a fost rănită.

„În această dimineață a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului – traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită.

La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea.

Cercetările sunt efectuate de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”, au precizat polițiștii.

66% dintre operatorii economici controlați de ANPC au fost amendați pentru comercializarea de măști neconforme. Ministrul Economiei: Raportul neregulilor pleacă spre Parchetul General

Articolul precedent

8.499 de cazuri noi de COVID-19 și 172 de decese în ultimele 24 de ore

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual