sursa foto: cugetliber.ro
FactualSpot

Florin Iordache, atac la adresa lui Klaus Iohannis: „cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră”

0

Florin Iordache a declarat, vineri, la RFI, faptul că partidului social-democrat nu îi este rușine cu Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale. El l-a ridiculizat pe Klaus Iohannis, arătând că președintelui i-au trebuit cinci ani pentru a face o conferință de o oră și că „nu-l vom mai vedea pe președinte foarte curând”.

Prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferință de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră, mare realizare! Este prima conferință. Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?”, a declarat Florin Iordache la Rfi.

Deputatul PSD a mai spus că membrilor partidului nu le este rușine cu Viorica Dăncilă, declarând-se încrezător cu privire la șansele liderului PSD în turul doi, spunând el că va face „o figură frumoasă”.

„Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD și o să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles. Gândesc normal și pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut și unul și altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reușit să aibă o conferință de o oră, după atâtea vacanțe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne așteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”, a mai spus Iordache.

Președintele Klaus Iohannis a susținut, miercuri, la sediul PNL, o conferință de presă. De asemenea, președintele a anunțat că, marți, va ține o dezbatere la care vor participa politologi și jurnaliști, precizând că va dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii și cu societatea civilă. 

Becali ar putea fi sancționat de CNCD pentru declarația făcută la adresa candidatei Viorica Dăncilă

Articolul precedent

O asociație cere revocarea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția. Fostul ministru al Justiției se așteaptă la un atac din partea Guvernului Orban

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual