sursa foto: specialarad.ro
FactualSpot

Două persoane au fost eliberate din greșeală de la Penitenciarul Jilava. Ulterior, aceștia au fost reîncarcerați

0

Două persoane au fost puse în libertate eronat miercuri, 29 iulie, de Penitenciarul Bucureşti-Jilava, iar conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a dispus efectuarea de verificări. Ulterior, acestea au fost reîncarcerate.

„Miercuri (…) Penitenciarul Bucureşti-Jilava a pus în libertate, în mod eronat, înainte de expirarea duratei pedepsei privative de libertate, două persoane condamnate. Sesizată în timp scurt, eroarea funcţionarilor responsabili cu gestionarea documentelor de evidenţă a fost notificată structurilor MAI, în vederea acordării de sprijin pentru localizarea şi reîncarcerarea celor două persoane. În jurul orei 23.00, acestea au fost identificate şi conduse la Penitenciarul Bucureşti-Jilava, pentru continuarea executării pedepsei”, potrivit unui comunicat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava transmis, joi, 30 iulie, Agerpres.

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dispus efectuarea de verificări în vederea identificării cauzelor şi vulnerabilităţilor privind activitatea Sectorului Evidenţă Deţinuţi, urmând ca, în raport de concluzii, să fie dispuse măsuri, în conformitate cu prevederile legale, a adăugat Penitenciarul Bucureşti-Jilava.

Noua raportare arată un nou record: 1.356 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Totalul celor infectați, în România, este de 49.591

Articolul precedent

LIVE: Iohannis – Azi e un nou record negativ, extrem de îngrijorător. PSD a făcut harcea-parcea puțina legislație pe care am avut-o

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual