De la DosarSpot

#DosarulOracle -> CEO Oracle audiat la DNA

0
Sorin Mindrutescu, CEO Oracle, la iesirea de la audierile DNA:
„Singurul lucru pe care aș dori să îl spun e că compania Oracle nu e parte din acest dosar. Noi considerăm că e vorba de o regretabilă neînțelegere. Împreună cu avocații noștri vom încerca să aducem în zilele următoare probele noastre pentru a încerca să rezolvăm această regretabilă neînțelegere. Mulțumesc”.
Întrebat dacă nu i s-au adus niciun fel de acuzații, directorul Oracle România a spus că nu vrea să comenteze mai mult, pentru că „sunt anumite confidențialități” – conform Digi24

Procurorii DNA au descins la sediul Oracle situat în Pipera, unde efectuează percheziții. Este vorba de un caz de posibilă corupție în mediul privat!

Deși infracțiunile de corupție se aplică și mediului privat, s-a creat iluzia total neîntemeiată că infracțiunile de corupție se regăsesc doar în sfera publică.

Astfel, infractiunile de coruptie care se aplica si mediului privat sunt: luarea de mită, darea de mită,traficul de influență și cumpărarea de influență.

Sursa foto: Digi24

Pasaje din interviul eveniment realizat de HotNews cu profesorul Valeriu Stoica. Cum vede colaborarea dintre PNL și USR-PLUS

Articolul precedent

#DosarulOracle –> Comunicatul DNA scoate la lumină cei 869.413 euro dobândiți prin luare de mită

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din De la Dosar