Despre PeROL.ro

PEROL.RO este o platformă media care își propune să analizeze știrile/evenimentele importante ale momentului din perspectivă juridică, încercând astfel să fie prima publicație online de acest gen.

Totodată, încercăm să oferim un spațiu virtual profesioniștilor în drept care își doresc să exprime puncte de vedere obiective asupra evenimentelor importante ale momentului.

PEROL.RO este o sursă corectă și pertinentă de informare care oferă cititorilor săi acces la informații obiective, explicate juridic.

Totodată precizăm că este o publicație independentă, cu capital integral privat, născută la inițiativa unui profesionist în drept. În acest sens, prin efortul comun a mai multor juriști și  jurnaliști, este asigurată redacția online PEROL.RO.

Există 4 categorii de conținut media pe site, după cum urmează:
  1. Factual -aici poți să găsești articole sau știri cu explicații juridice asupra celor mai importante evenimente ale momentului.
  2. Din practică– aici poți să găsești analize juridice ale unor profesioniști în drept asupra unor probleme dificile de drept din arii de practică diferite. Această secțiune se adresează justițiabililor cât și celorlalți profesioniști în drept. 
  3. Esențial – aici poți să citești editoriale ce cuprind analize juridice complexe și opinii obiective, dar personale, ale unor profesioniși în drept, asupra unor evenimente politice.
  4. De la dosar – în cadrul acestei categorii, poți să găsești investigații jurnalistice, explicații juridice cu privire la motivele de respingere ale probelor propuse în dosarele importante aflate pe rolul instanțelor de judecată și alte opinii ce se referă la acestea.
  5. Video – aici poți să urmărești discuții purtate între profesioniștii în drept asupra unor probleme de drept sau cu privire la evenimentele politice ale momentului, desigur, dintr-o perspectivă juridică.

Te așteptăm să faci parte din comunitatea PEROL.RO și astfel, împreună să luptăm pentru o societate informată prin argumente juridice.