sursa: ceelegalmatters.com
Din practicăSpot

Despărțire la PeliFilip- după 10 ani, pe drumuri diferite

0

Am încercat sa intrăm pe pagina web a casei de avocatură PeliFilip și am observat că am fost redicrecționați pe pagina “Filip & Company”. O nouă firmă de avocatură? Ce s-a întâmplat cu PeliFilip?

Cristina Filip și Francisc Peli, parteneri în casa de avocatură PeliFilip, au decis să se separe. Filip & Company este noul nume sub care Cristina Filip va continua activitatea casei de avocatură în care a profesat timp de 10 ani, în timp ce Francisc și Carmen Peli vor forma o nouă echipă de avocați, sub brandul Peli.

Echipa PELI îi va include pe Oana Bădărau, Partener și Head of Real Estate PELI – care a avut același rol în cadrul PeliFilip, și Mihnea Galgoțiu-Săraru, Partener și Head of Dispute Resolution PELI, care anterior a fost implicat în coordonarea departamentului PeliFilip de litigii. Francisc Peli va ocupa poziția de Managing Partner, rol deținut în fosta casă de avocatură între 2008 și 2015, iar Carmen Peli va coordona practica de M&A/ corporate și va supraveghea ariile finanțe-bănci și drept comercial.

Am fi preferat să rămână alături de noi, însă știm că oameni diferiți pot vedea viitorul prin prisme diferite.” a afirmat Cristina Filip atunci când și-a asumat consecințele aplicării unei noi viziuni “Destination One Century”.

Fiat scapă de amenzile UE. Înțelegere de milioane de euro cu Tesla

Articolul precedent

CCR îi ține ca pe ace. Decizia a fost amânată până pe 19 aprilie.

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Din practică