sursa foto: stirileprotv.ro
FactualSpot

Dăncilă lovește din nou în campania electorală: „Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”

0

În cadrul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, prezentă duminică în Vrancea, a făcut o nouă gafă, la Mărășești, spunând că luptă „împotriva unei țări” și nu împotriva „omului” Iohannis, a arătat Realitatea de Vrancea.

„Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii. Lupt pentru ca, în deciziile președintelui, să se regăsească și pensionarii și tinerii și femeile și bărbații care au grija familiei lor”, a declarat premierul demis Viorica Dăncilă.

Vizita candidatei PSD la alegerile prezidențiale în judeţul Vrancea nu a fost una perfectă, Viorica Dăncilă atrăgându-și numeroase critici, după ce a fost fotografiată, alături de Sorina Pintea, în secţiile de Neonatologie şi Pediatrie ale Spitalului Judeţean „Sf Pantelimon” Focşani, luând în braţe bebeluşi, deşi nu purtau mască.

Anterior, în cadrul aceluiași turneu electoral, la Timișoara, Dăncilă a suferit o altă lovitură de imagine, atunci când jurnalistul Sebastian Oancea a întreabat-o cum crede că va reprezenta România în plan extern ca preşedinte, din moment ce nu stăpâneşte bine nici măcar limba română, darămite limbi străine. Premierul demis i-a acuzat, la Timișoara, pe „unii” care vorbesc bine limba engleză „că merg la Bruxelles și denigrează țara”.

„Să știți că poate unii vorbesc foarte bine limba engleză dar țin mai puțin la această țară”, a declarat, în cadrul conferinței de presă Viorica Dăncilă. „Suntem în România și haideți să fim mândri că suntem români.”

Prima întâlnire a Comisiei MCV la Ministerul Justiției. 9 instituții alături de asociații profesionale au pregătit planul de bătaie pentru ridicarea MCV

Articolul precedent

Adina Vălean, favorită pentru postul de comisar european

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual