sursa foto: realitateadecraiova.net
FactualSpot

Dan Motreanu a fost desemnat să preia conducerea campaniei PNL pentru alegerile prezidențiale

0

Dan Motreanu, președinte PNL Giurgiu și eurodeputat PNL este noul șef de campanie al candidatului Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale.

„Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a luat decizia de a se retrage din funcția de șef al campaniei PNL pentru alegerile prezidențiale, urmare a învestirii în funcția de prim-ministru al României. De asemenea, prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, învestită în funcția de vicepremier, s-a retras din echipa de campanie a Președintelui Klaus Iohannis” anunță PNL într-un comunicat.

Noul șef de campanie al PNL pentru alegerile prezidențiale este vicepreședintele PNL Dan Motreanu, care a asumat această responsabilitate, beneficiind de o amplă experiență în conducerea campaniilor electorale, se mai arată în comunicat.

Dan Motreanu este europarlamentar PNL, ales pe lista partidului la scrutinul din 26 mai. Este membru PNL din 1990. În cadrul partidului, a ocupat funcţiile de: vicepreşedinte PNL Alba Iulia (1997); vicepreşedinte PNL Alba (1998-2002); membru în biroul naţional al TNL (1998-2002); preşedinte al Tineretului Naţional Liberal (2002-2005); secretar general al PNL (2005-2009). În 2010, a devenit vicepreşedintele PNL Călăraşi.

A fost ministrul Agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale în Guvernul Tăriceanu, în perioada 6 decembrie 2006-4 aprilie 2007 și deputat din 2004 până în 2016.

Orban propune doi candidați pentru Comisia Europeană: A. Vălean și S. Mureșan

Articolul precedent

Adina Vălean este propunerea acceptată de Ursula von der Leyen pentru funcția de comisar european

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual