sursa foto: informatia-zilei.ro
FactualSpot

Cum s-a văzut investigația Rise Project, ce l-a vizat pe Dan Barna, pe internet. Reacții și meme cu USR

0

Jurnaliștii de la Rise Project au publicat marți o anchetă cu privire la acțiunile președintelui USR, Dan Barna. În cadrul acesteia au fost prezentate afacerile pe care Dan Barna le-a făcut înainte să intre pe scena politică, cu fonduri europene. „Șeful USR, partidul care a inițiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE.”

Nu doar jurnaliștii au comentat apariția investigației, ci întreg internetul a început să scoată poze vechi și să realizeze meme care mai de care mai inventive.

A fost vehiculat faptul că aceste informații descoperite de Rise Project au fost păstrate până la intrarea în campania prezidențială, ce a început oficial cu data de 12 octombrie, cu scopul de a-i crea neplăceri lui Barna.

sursa foto: Facebook/ Utopia Group

Totodată, a putut fi observată fericirea altora pe seama informațiilor apărute.

sursa foto: Facebook/ Utopia Group

sursa foto: Facebook/ Utopia Group

Cam așa a arătat ziua de ieri pentru fanii și membrii USR, care au încercat să salveze integritatea partidului.

sursa foto: Facebook/ Utopia Group

În urma informațiilor apărute, ieri, în spațiul virtual, multă lume a avut ceva de spus, inclusiv Dan Barna. „Perspectiva aparține jurnaliștilor. Pot doar să spun că am fost transparent. În cele doua luni de verificare minuțioasă am avut ocazia să stau o ora de vorba cu cei de la Rise. Nu e prima dată când se vorbește de activitatea mea anterioară intrării în politică„, a declarat liderul USR pentru Mediafax.

„Ceea ce se sugerează în acel articol este ca și cum i s-ar reproșa unui fotbalist că nu au ieșit toate fazele perfecte. Dincolo de asta, e ca și cum ne-am supăra pe Hagi ca n-a înscris de fiecare dată. Lucrurile sunt foarte clare, am fost deschis, nu am nimic de ascuns (…)”, a mai spus Dan Barna.

Momentan, internetul s-a liniștit, probabil că la fel au făcut și membri USR, așa cum se arată în poza următoare:

sursa foto: Facebook/ Utopia Group

Metode inovative de reciclare într-o lume în care colectarea selectivă a deșeurilor este o problemă

Articolul precedent

Senatul a respins organizarea alegerilor locale în 2 tururi, unul dintre obiectivele principale USR-PLUS. Adoptarea legii este pe lista condițiilor pentru susținerea guvernului Orban

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual