EsențialSpot

CTP despre alegerile prezidențiale: „Nu pot decât să sper că va rezista acestei campanii electorale alegătorul român”

0

Cristian Tudor Popescu consideră că tot ceea ce se întâmplă în prezent în politica din România este la cel mai jos nivel întâlnit în ultimii 30 de ani. Invitat la Digi24, el a criticat, de asemenea, opoziția pentru dilentantismul cu care face campanie electorală.

„Nu am la cine să mă uit. M-ați întrebat pe cine să aleg. Păi pe cine să aleg, domnule?” s-a întrebat CTP, declarându-se dezamăgit de situația din România.

Gazetarul i-a criticat pe candidații la alegerile prezidențiale, aflați în SUA, printre care și pe Dan Barna: „Ați văzut ce a făcut marele reprezentant al Opoziției? Că Dăncilă e cum e, am tot zis de ea. Ce-a făcut, domnule, domnul Barna acum? Ce-a făcut, domnule, Barna, opoziție de dreapta ce se pretinde că e acolo, tineri, progresiști… Se apucă să promită reduceri de taxe și impozite preferențial pentru diaspora! Ce este asta? Cum se poate așa ceva? Între altele, ce a făcut în America domnul Barna? A fost acolo? Că eu nici nu știu dacă a fost și s-a întors. A fost? A! E în America! Și nici măcar la meteo n-am auzit ceva acolo, din satelit, să spună ceva, domnule, e Barna prezent! Dvs știți ce a făcut omul ăla acolo? Ceva, cât de cât… Nu! Așa arată! Va să zică dacă Dăncilă e cum e, uite cum este Barna! Dăncilă, cel puțin, s-a făcut de râs. Barna nu reușește nici măcar să ne facă să râdem!

Cristian Tudor Popescu consideră că singura speranță o reprezintă cetățenii: „Să îi văd că încă o dată se vor comporta așa cum a fost în 26 mai (la alegerile europarlamentare). Dar să știți că speranța mea este destul de redusă. Oameni sunt derutați. Nu se înțelege om cu persoană, nu se clarifică o doctrină, cât de cât, o direcție, ceva, fiecare trage hăis, cea, pentru el. Ce-i cerem noi alegătorului acum? Ce să voteze omul ăsta, în tot ghiveciul ăsta, în halimaua asta, ce să  voteze acolo? Deci, nu pot decât să sper că va rezista acestei campanii electorale alegătorul român, a concluzionat CTP.

Sinuciderea asistată considerată legală de Curtea Constituțională a Italiei

Articolul precedent

Victima unui viol din Alexandria contrazice comunicatul Poliției. Învățături desprinse din cazul Caracal

Articolul următor

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *