sursa: actualdecluj.ro
FactualSpot

Coaliția opoziției PNL-PMP, în susținerea lui Emil Boc

0

Fostul președinte și inițiatorul PMP, Traian Băsescu, lansează zvonurile unei coaliții  de partea opoziției. Alături de PNL, Partidul Mișcarea Populară l-ar putea susține pe Emil Boc în candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului.

Sunt unul dintre politicienii care spun că avem antidot la faptul că primarii sunt aleşi într-un singur tur. Argument: să faci alianţe din primul tur cu cel mai bine plasat. Este ca şi cum ar fi alegeri în două tururi. (…) Partidele de Opoziţie trebuie să stabilească cine este cel mai bine plasat dintre posibilii candidaţi şi pe acela să îl susţină; numai aşa poate fi dat jos PSD din hegemonia pe care o are pe primării. Deci, nu exclud posibilitatea ca Boc să fie candidat cel puţin pentru PNL şi PMP”, a declarat fostul președinte în cadrul unei conferințe susținute duminică în Cluj.

Nu știm în ce relații au rămas cei doi, însă fostul președinte Traian Băsescu, în mandatul căruia Boc a fost prim-minsitru, a mărturisit că este pentru prima dată când nu l-a contactat pe Emil Boc și nu s-a întâlnit cu el într-o vizită la Cluj-Napoca, pentru a nu-i crea probleme.

E prima dată când vin în Cluj şi nu îl deranjez pe dl Boc, exact pentru a nu crea suspiciuni faţă de el”, au fost cuvintele acestuia.

Hotărâre a Consiliului Baroului București privind alegerea delegaților la Congres

Articolul precedent

Schimb dur de replici între CTP și Moise Guran

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual