sursa foto: gazeta-romana.ro
FactualSpot

Cine trage sforile în culisele CSM? Implicările magistraților, presei și ale oamenilor de afaceri

0

Rețelele de propagandă din presă sunt coordonate de magistrați, oameni din servicii, asociații obscure sau oameni de afaceri, arată o nouă anchetă marca Gândul.

GÂNDUL.RO a demarat miercuri o serie de investigații prin care își propune să aducă la lumină legăturile bolnăvicioase dintre magistrați, jurnaliști, ofițeri de informații, oameni de afaceri, politicieni, toți conlucrând în secret pentru a împinge la vârful instituțiilor din Ministerul Public oamenii doriți de sistem.

În primul episod, de astăzi, vom dezvălui cum doi procurori cu legături surprinzătoare se luptă pentru a-și numi Procurorul General al României, scrie Gândul.

Un grup de magistrați mânat de aceleași interese și sprijiniți de jurnaliști de casă, au făcut marți front comun în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru a bloca numirile propuse de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, și a face pârtie pentru oamenii lor. Reamintim că ieri, CSM a dat aviz negativ Gabrielei Scutea, candidat la șefia Parchetului General, dar și Georgianei Hosu, candidat propus pentru șefia DIICOT.

Pentru a citi materialul în întregime, accesați site-ul Gândul.

#DosarulCaselorluiIohannis –>Parchetul General a clasat dosarul referitor la proveniența frauduloasă a unor imobile aparținând Președintelui Iohannis

Articolul precedent

Bookster, dată în judecată de mai multe edituri din România. Biblioteca corporatiștilor, acuzată de concureță neloială

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual