sursa foto: Romania24.ro
FactualSpot

Cei trei suspecți în cazul victimei arse din Giurgiu au fost reținuți pentru 30 zile

0

În urmă cu două săptămâni cadavrul unei fete, ars în proporție de 90% a fost găsit într-un șanț în apropiere de localitatea Ghimpați, județul Giurgiu.

Cei trei suspecți acuzați că au lovit victima în zona capului, iar apoi au pus-o într-o valiză pe care au incendiat-o au fost reținuți seara trecută de agenții din cadrul IPJ Giurgiu.

După efectuarea perchezițiilor la domiciliu și a unor îndelungate audieri, Tribunalul Giurgiu a dat decizia de arestare preventivă pentru 30 zile a celor trei suspecţi. Suspecții sunt încă de marți seară în arestul preventiv al IPJ Giurgiu.

„Un bărbat şi două femei, au recunoscut în instanţă voalat faptele, în sensul că fiecare dă vina pe celălalt pentru faptele comise şi deja au făcut contestaţie cu privire la decizia instanţei”, a afirmat procurorul Ioan Alexe, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Victima locuia cu cei trei suspecți, fiind cu toții implicați în activități de proxenetism, iar neînțelegerile intervenite între aceștia au determinat fapta de omor calificat.

Acţiunea penală a fost pusă în mişcare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi profanare de cadavre.

Legea care oferea monopol medicilor veterinari pe farmacii și cabinete, declarată ca neconstituțională de CCR

Articolul precedent

Furt de identitate prin schimbarea cartelei SIM. Gruparea infracțională a făcut 50 de victime și a creat un prejudiciu de peste 100.000 de lei

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual