sursa foto: avocati-moldova.com
Video

Avocatul care face dreptate cu cureaua

0

Un avocat din Indonezia a considerat că își poate „face singur dreptate” în instanță, prin alte modalități decât cele legale. În cadrul unui proces civil aflat în faza de pronunțare, avocatul uneia dintre părți s-a ridicat în mod spontan și a plecat cu repeziciune spre pupitrul judecătorilor, aplicându-le câteva lovituri cu cureaua pantalonilor săi. (vezi video 0:25).

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în sala de judecată au ajuns virale pe internet. Doi judecători din Jakarta, unul fiind chiar președintele ședinței de judecată, au fost victimele loviturilor de curea aplicate de avocat. După acest incident, magistrații au fost transportați la spital iar avocatul va avea de suferit consecințele săvârșirii infracțiunilor de sfidare a curții și violență.

Akhirnya Desrizal Chaniago este numele avocatului care apăra în instanță cazul lui Tomy Winata, un bogat om de afaceri indonezian. Clientul și-a cerut scuze în  numele avocatului, spunând că a fost surprins la rândul său de comportamentul regretabil al acestuia.

Barna și Cioloș și-au anunțat într-o conferință comună candidaturile

Articolul precedent

În ce condiții va susține Pro România candidatura liderului ALDE la alegerile prezidențiale

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Video