sursa foto: idownloadblog.com
SpotVideo

Apple s-a alăturat luptei împotriva coronavirusului. Până la sfârșitul săptămânii va livra 1 milion de măști de protecție de plastic

0

Tim Cook, directorul general al gigantului Apple, a anunțat, printr-o postare de tip video, publicată pe pagina sa de Twitter, că firma va produce măşti destinate personalului spitalicesc, care să acopere în întregime faţa. Compania Apple va putea ajunge la producția de 1 milion de măşti pe săptămână.

Măștile, care vor fi din plastic și sunt destinate să acopere întreaga față, au fost concepute de către „echipe formate din proiectanţi de produse, ingineri, persoane ce se ocupă de ambalare şi de către furnizori”, a arătat Cook în tweet-ul său.

Compania americană a început deja producția, plănuind să furnizeze celor care au cea mai mare nevoie de ajutor un milion de măști până la sfârșitul acestei săptămâni, urmând ca apoi să livreze câte un milion de măști pe săptămână. De asemenea, gigantul a donat deja peste 20 de milioane de măști simple de protecție pe glob.

Apple nu este singura companie care şi-a modificat liniile de producţie pentru a produce măşti, combinezoane de protecție sau viziere, printre aceștia numărându-se și Prada, HM, Renault, Lamborghini, L’Oréal și LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy).

Acțiunea reclamantului care cerea accesul publicului la slujbele religioase a fost respinsă de Curtea de Apel Bacău

Articolul precedent

265 de noi infectări cu coronavirus, în România totalul ajungând la 5.467. 729 de persoane s-au vindecat și 257 au decedat

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Spot