sursa foto: theblockcrypto.com
Din practicăFactualSpot

Apple m-a făcut gay, susține un utilizator Iphone din Rusia

0

Un bărbat rus solicită daune în valoare de peste 15.000 de dolari companiei Apple, după ce a pretins că gigantul tehnologic din SUA l-a condus la homosexualitate, a informat postul de radio Govorit Moskva.

Reclamantul, identificat drept D. Razumilov, susține că a devenit interesat de „relații de același sex” în această vară. Razumilov a primit 69 de GayCoins (o criptomonedă) pe o aplicație de plată pentru criptocurrency, pe care a descărcat-o pe iPhone în 2017. Expeditorul necunoscut al monedelor ar fi inclus un mesaj pe care Razumilov l-a interpretat ca „nu judecați fără să încercați”.

„M-am gândit, într-adevăr, cum să judec ceva fără să-l încerc? Și a decis să încerce relații de același sex ”, a scris Razumilov într-o plângere publicată de Govorit Moskva miercuri.

„Pot să spun că după două luni am fost atras de intimitatea pe care o am cu o persoană de același sex și nu pot ieși”, continuă plângerea sa. „Am un prieten stabil și nu știu cum să le explic părinților mei. După ce am primit mesajul menționat mai sus, viața mea s-a schimbat în rău și nu va mai fi niciodată normală.”

Razumilov a acuzat gigantul Apple de faptul că „m-a împins manipulativ spre homosexualitate”, lucru care i-a provocat „suferință morală și dăunătoare sănătății mintale”, pentru care a formulat o plângere de un milion de ruble (15.312 de dolari).

Tribunalul Districtului Presnensky din Moscova a înregistrat procesul lui Razumilov miercurea trecută, conform bazei de date a instanței și a programat un interviu pentru 17 octombrie.

Viorica Dăncilă a uitat să îl includă și pe Eugen Teodorovici printre interimari. Alina Gorghiu: „Oferta este absolut lamentabilă”

Articolul precedent

Se rejudecă procesul pentru „Stairway to Heaven” (Led Zeppelin) privind drepturile de autor

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Din practică