sursa foto: iohannis.ro
SpotVideo

Apelul Președintelui Klaus Iohannis către românii aflați departe de patrie:„veniți la vot pentru că țara noastră are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ați afla!”

0

Este prima zi în care românii aflați înafara țării își pot exercita dreptul de vot la una dintre cele 835 de secții  de votare organizate în cadrul alegerilor pentru viitorul Președinte al României. Totodată, astăzi este ultima zi de campanie electorală pentru candidații la președinție.

Actualul Președinte, Klaus Iohannis, ce candidează pentru un al doilea mandat, îndeamnă românii din diaspora să meargă în număr cât mai mare pentru a-și exprima opțiunea aleasă de ei pentru viitorul țării.

Dragi români, veniți la vot pentru că țara noastră are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ați afla. În 2016, absenteismul a adus la putere PSD, cea mai nocivă guvernare din istoria post decembristă, o guvernare împotriva românilor.

2019 este anul în care voi românii, prin votul la referendum, ați blocat PSD să distrugă România și drumul său european și democratic. Lupta însă continuă și trebuie să rămânem mobilizați pentru că doar printr-un vot categoric vom scăpa definitiv de pesedism, acest fenomen nociv care nu a permis României să se dezvolte mai mult și mai bine în ultimii 30 de ani.

Alegeți, așadar, cu înțelepciune, cu gândul la viitorul vostru și al României! Împreună vom construi România normală, pe care ne-o dorim cu toții! Vă aștept la vot!”, este îndemnul adresat de Klaus Iohannis.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre votul din străinătate în cadrul alegerilor prezidențiale din noiembrie 2019

 

Un candidat ca niciunul: Ninel Peia. Poliția a fost sesizată pentru dispariția sa, în timp ce candidatul în cursa prezidențială se ruga la mănăstire

Articolul precedent

Noul premier demască deficitul bugetar real lăsat în urmă de guvernarea PSD

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Spot