sursa foto: Instagram/ Sisley Paris
FactualSpot

5 tone de dezinfectant pentru personalul medical din Franța. Încă o companie de cosmetice își schimbă linia de producție pentru a ajuta în lupta împotriva COVID-19

0

Tot mai multe companii își reorientează activitatea și schimbă linii întregi de producție din fabrici pentru a furniza echipamente medicale, dezinfectanți sau aparate respiratorii. Printre acestea se numără Apple, Prada, HM, Renault, Lamborghini, L’Oréal și LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy).

Lor li se alătură Sisley Paris, o companie de cosmetice și produse de îngrijire, care a produs primele 5 tone de loțiune hidroalcoolică, cu ajutorul echipelor lor din fabrica Blois.

În prezent, ele sunt distribuite gratuit personalului medical, spitalelor și structurilor de sănătate, precum și asociațiilor medical-sociale, susținute de fundația Sisley-d’Ornano.

Totodată, compania a donat peste 100.000 de măști, care au fost livrate în spitale și în cămine, mai arată aceștia într-o postare pe pagina lor de Instagram.

Un tânăr din Buzău este vizat de un dosar penal deoarece a folosit metoda Rapunzel pentru a obține zahăr în carantină

Articolul precedent

Cel mai mare număr de noi cazuri înregistrate cu COVID-19 într-o zi: 523. Totalul a ajuns la 5990, dintre care 758 de cazuri vindecate și 282 de decese

Articolul următor

Articole asemănătoare

Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Factual